ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

''Αποκαλυπτήρια'' στις 23/12/2015 για το ελληνικό wrestling promotion ACW


Σε μία εβδομάδα από σήμερα, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, το πρώτο ελληνικό wrestling promotion, ονόματι Absolute Championship Wrestling (ACW), πραγματοποιεί τα ''αποκαλυπτήρια'' του, διεξάγοντας το παρθενικό επεισόδιο του μηνιαίου show που φέρει την ονομασία ''Show-Time''


Το event πρόκειται να λάβει χώρα στην περιοχή της Καλλιθέας, και συγκεκριμένα στη σχολή πολεμικών τεχνών ''Ultimate Warriors'' (Ανδρομάχης 111), όπου εδρεύει το νεοσύστατο promotion. Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 19:00 και η είσοδος ανέρχεται στην προσιτή τιμή των 5 ευρώ.

Η αυλαία θα ανοίξει με τον Harvey Shaw να βρίσκει απέναντι του τον γιγαντόσωμο παλαιστή, ύψους 2 μέτρων και 5 εκατοστών, Aaron Warden, ενώ ο δεύτερος αγώνας της κάρτας θα είναι ένα 2 vs 2 Tag Team match, στο οποίο θα δούμε τους Rio και Viktor να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, πλαισιωμένοι από δύο πρωτοεμφανιζόμενους παλαιστές.

Το ''παρών'' στο show πρόκειται να δώσει και ο 27χρονος Βρετανός, Mick Robinson, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Deathrider και Fil Bane, σε ένα Triple Threat Hardcore match, το οποίο θα αποτελέσει το main event της βραδιάς και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα βίαιο.

Ο Bane θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από την οδυνηρή ήττα που υπέστη στα χέρια του Joe E Legend τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ο Deathrider επιθυμεί διακαώς να αποδείξει τις ικανότητες του, βγαίνοντας νικητής από αυτή τη μάχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Robinson διαθέτει πολυετή πείρα και εξειδικεύεται στο hardcore style, γεγονός που τον χρίζει αυτομάτως αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Χρέη διαιτητή σε όλες τις αναμετρήσεις θα εκτελέσει ο συντάκτης του ringsofpain.gr, Αλέξανδρος Ταβουλάρης.


Να είστε όλοι εκεί!
 

Item Reviewed: ''Αποκαλυπτήρια'' στις 23/12/2015 για το ελληνικό wrestling promotion ACW Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top