ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

ACW Showtime #1: Αιματοβαμμένη πρεμιέρα


Την περασμένη Τρίτη, στην περιοχή της Καλλιθέας και συγκεκριμένα στη σχολή πολεμικών τεχνών ''Ultimate Warriors'', το νεοσύστατο ελληνικό promotion, Absolute Championship Wrestling (ACW), διεξήγαγε το παρθενικό επεισόδιο του μηνιαίου Showtime. Τηρουμένων των αναλογιών, η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη και όλοι όσοι παρευρέθηκαν έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που προσέφεραν οι παλαιστές. 


Η κάρτα του event περιείχε τρεις αναμετρήσεις, γεμάτες πλούσιο θέαμα. Στον πρώτο αγώνα είδαμε τον Harvey Shaw να τίθεται αντιμέτωπος με τον γιγαντόσωμο παλαιστή ύψους 2 μέτρων και 5 εκατοστών, Aaron Warden. Έπειτα από μια αμφίρροπη μάχη, ο Shaw, εκμεταλλευόμενος τις τεχνικές αρετές του, κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του και να αναδειχτεί νικητής, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Warden, ο οποίος έφτασε πολλές φορές κοντά στη νίκη, αλλά εν τέλει υπέκυψε.


 

     
Στο δεύτερο ματς της βραδιάς, παρακολουθήσαμε ένα triple threat match ανάμεσα στον Victor, τον Rio Del Vina και τον πρωτοεμφανιζόμενο, Jared Black. Οι τρεις παλαιστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να καταπλήξουν τους θεατές, με τις ιδιαίτερα εντυπωσιακές και ριψοκίνδυνες κινήσεις που πραγματοποίησαν. Το νικηφόρο αποτέλεσμα πήρε ο Victor, έπειτα από ένα άψογα εκτελεσμένο Michinoku Driver πάνω στον Black.    

    


Ο τελευταίος αγώνας, ο οποίος αποτέλεσε και το main event του show, ήταν ένα hardcore match μεταξύ του Fil Bane και του Deathrider, με τους δύο μονομάχους να σοκάρουν τους παρευρισκόμενους, ανταλλάσσοντας αναρίθμητα χτυπήματα με ό,τι αντικείμενο έβρισκαν μπροστά τους.

Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές του αγώνα ήταν η πρόσκρουση του Deathrider με το κεφάλι στον στύλο του ρινγκ, όταν το τρίτο σχοινί έσπασε, και η ακατάσχετη αιμορραγία του Bane, έπειτα από μια καρεκλιά που δέχτηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Την εμφάνιση του στο ματς έκανε και ένας παλαιστής αγνώστων στοιχείων, ο οποίος εμπόδισε τον Bane να χτυπήσει τον Deathrider, παίρνοντας του το ρόπαλο που κρατούσε. Πέρα από αυτό όμως, ο Bane κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τις άδικες αποφάσεις του διαιτητή, ο οποίος υπέδειξε kick out του Deathrider, παρά το γεγονός ότι είχε μετρήσει ως το τρία. Εν συνεχεία, ο εξοργισμένος Bane πήρε εκδίκηση, σωριάζοντας τον διαιτητή στο καναβάτσο με ένα δυνατό chop.

Τελικά, το νικητήριο pin πέτυχε ο Deathrider, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση του αιμόφυρτου Bane, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μετέβη στο νοσοκομείο για ράμματα.

   

     
    

    

        

        


 
 Αποτελέσματα ACW Showtime #1:

- Ο Harvey Shaw επικράτησε του Aaron Warden

- Ο Victor νίκησε τους Rio Del Vina και Jared Black

- Ο Deathrider επιβλήθηκε του Fil Bane

Χρέη διαιτητή σε όλες τις αναμετρήσεις εκτέλεσε ο συντάκτης του ringsofpain.gr, Αλέξανδρος Ταβουλάρης.

* Σύντομα θα αναρτηθούν βίντεο από το event

Item Reviewed: ACW Showtime #1: Αιματοβαμμένη πρεμιέρα Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top