ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Big E : "Θέλω να παλέψω με τον Brock Lesnar"

Ένα από τα τρία μέλη της "New Day", ο Big E, μίλησε πρόσφατα στο Mlive.com με σκοπό να διαφημίσει το επερχόμενο live event του WWE που θα πραγματοποιηθεί στο Detroit το Σάββατο μετά τα Χριστούγεννα. Ακολουθούν οι πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις του ομαδικού πρωταθλητή.

Για το αν παρακολουθεί τι γίνεται στο NXT :

"Μαθαίνω τι γίνεται στο NXT και το ίδιο κάνει και ο Xavier Woods με τον Kofi Kingston. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να μελετάς το μέλλον της εταιρίας. Μας ενθουσιάζει το ότι έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε ευκαιρίες σε ανερχόμενες ομάδες. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο NXT, αλλά εάν έπρεπε να διαλέξω την καλύτερη τότε θα διάλεγα τους Enzo Amore και Colin Cassady. Θα είχαμε καλή αντιπαλότητα με αυτούς".

Σχετικά με το ποιον θέλει να  αντιμετωπίσει :

"Βρίσκομαι αρκετό καιρό στο WWE και έχω παλέψει με τα περισσότερα άτομα. Δεν έχω βρεθεί στο ring με τον Big Show. Επίσης, από τα μεγάλα ονόματα, δεν έχω αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar. Αν έπρεπε να ονομάσω ένα άτομο που θέλω να αντιμετωπίσω αυτό θα ήταν ο Brock".

Για τον χαρακτήρα του στο NXT και την "New Day" :

"Διασκέδασα πολύ με τον χαρακτήρα που είχα στο NXT. Ειδικά σαν face το κοινό με λάτρεψε. Ωστόσο, αυτό που κάνω τώρα με την 'New Day' είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Διασκεδάζουμε και οι τρεις μας πάρα πολύ".

Item Reviewed: Big E : "Θέλω να παλέψω με τον Brock Lesnar" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top