ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Bill Golberg: Ποιος είναι ο αγώνας της καριέρας του;

Συνέντευξη έδωσε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Bill Goldberg στο Sportstown Chicago και ρωτήθηκε για το ποιος είναι μέχρι σήμερα ο αγαπημένος του αγώνας στον οποίο συμμετείχε.


Ο Goldberg παραδέχτηκε ότι ο αγώνας που ξεχωρίζει στην καριέρα του είναι εκείνος εναντίον του Dallas Page στο Halloween Havoc του 1998.

Εδώ τα όσα δήλωσε:

"Σίγουρα ο αγώνας στο Halloween Havoc. Εξαιτίας βέβαια του αντιπάλου μου, ο οποίος ήταν ο Dallas Page. O Dallas βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την καριέρα μου. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ δημιουργικό μυαλό. Δεν μπόρεσα ποτέ να επαναλάβω ένα τόσο καλό ματς διότι ποτέ δεν είχα ένα main event ματς εναντίον του Page και αυτό δείχνει ποιος ευθυνόταν για την επιτυχία εκείνου του αγώνα. Σίγουρα και οι δύο παλαιστές παίζουν ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα, ωστόσο πρέπει να πω ότι ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε ένα τόσο μεγάλο ματς εναντίον του Page. Σίγουρα το καλύτερο της καριέρας μου".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Bill Golberg: Ποιος είναι ο αγώνας της καριέρας του; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top