ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Bill Goldberg: Μήπως είναι πιο πιθανό να τον δούμε στο χώρο των MMA;

Ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής σε WCW και WWE μίλησε στο SportingNews.com και αναφέρθηκε στις φήμες για επιστροφή του στον χώρο του pro wrestling για το WWE ή το TNA.


Ο Goldberg συζήτησε για τα διάφορα σενάρια που έχουν ακουστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, για την καριέρα του ως ηθοποιός, αλλά και την πιθανότητα να τον δούμε στον χώρο των MMA μολονότι είναι πλέον 48 ετών.

Εδώ οι δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του:

"Μαχητικά σπορ σίγουρα. Όπως έχω πει, όλα βασίζονται πάνω μου και η αλήθεια είναι ότι κάπου χάθηκα με τις ταινίες. Γυρίσαμε το 'Enter the Fist' μετά το 'Check Point' και τώρα δουλεύουμε σε μία σειρά για την τηλεόραση. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί. Μπορεί να αρχίσει είτε την επόμενη βδομάδα, είτε τον επόμενο χρόνο. Είμαι σε πολύ κατάσταση και είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι μπορώ να κάνω ακόμη όσα κάνω. Ο Bram από το TNA μπορεί να το επιβεβαιώσει, ρωτήστε τον για την μαχητική σκηνή που είχαμε. Είναι καλός τρόπος να τεστάρεις τον εαυτό σου".

Item Reviewed: Bill Goldberg: Μήπως είναι πιο πιθανό να τον δούμε στο χώρο των MMA; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top