ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Breaking Ground 21/12/2015 : Ευκαιρίες και συμβουλές

Στο όγδοο επεισόδιο του Breaking Ground έκαναν την εμφάνισή τους αρκετά μέλη του WWE. Ακόμα και κάποια που έχουν αγωνιστεί στο κύριο ρόστερ της εταιρίας, όπως ο Sami Zayn και ο Tyler Breeze. Επίσης το παρών στο επεισόδιο έδωσε και ο Scott Hall για να βοηθήσει τα νέα ταλέντα.

Αρχικά είδαμε τον Triple H να συναντιέται με την Sasha Banks και την NXT πρωταθλήτρια Bayley με σκοπό να τους κάνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Ο COO της εταιρίας έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο για την απόδοση του αγώνα τους στο NXT TakeOver : Brooklyn και τόνισε πως θέλει να τις τοποθετήσει στο main event του επόμενου TakeOver. Έτσι τους ανακοίνωσε πως θα αγωνιστούν στο πρώτο γυναικείο iron man ματς.


Ενώ οι Sasha Banks και η Bayley "πέταγαν" από την χαρά τους ο πρώην πρωταθλητής του NXT, Sami Zayn, συνέχιζε την αποθεραπεία του στον ώμο. Δήλωσε στις κάμερες του Breaking Ground ότι ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στα ring. Ωστόσο τόνισε πως αρκετοί είχαν αμφιβολίες για το αν θα τα καταφέρει. Παράλληλα τον είδαμε να προπονεί την Eva Marie, με την βοήθεια των Tyler Breeze και Jey Uso.


Μία μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στον Tino Sabbatelli, ο οποίος αγωνίστηκε ενάντια στον Apollo Crews σε ένα live event του NXT. Ήταν μόλις η δεύτερη αναμέτρησή του μπροστά σε κοινό. Οι προπονητές του WWE Performance Center και ειδικά ο Matt Bloom δεν ήταν τόσο ευχαριστημένοι με την απόδοση του πρώην NFL παίχτη. Άκουσε τα αρνητικά της εμφάνισής του και στην συνέχεια ζήτησε συμβουλές από τον Baron Corbin.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο :


Item Reviewed: Breaking Ground 21/12/2015 : Ευκαιρίες και συμβουλές Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top