ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Breaking Ground 7/12/2015 : Bayley η καθοδηγήτρια

Στο επεισόδιο του Breaking Ground της εβδόμης Δεκεμβρίου διαδραματίστηκε άλλη μία περιοδεία του NXT, στην οποία είδαμε δημόσιες εμφανίσεις από τα μέλη του ρόστερ και φυσικά live events. Τα κύρια πρόσωπα του επεισοδίου ήταν ο Baron Corbin, ο Jason Jordan, η Bayley και η Carmella.

Αρχικά επισημοποιήθηκε πως η εταιρία "έκοψε" τους δεσμούς της με τον Cal Bishop, ο οποίος φάνηκε πολύ δυσαρεστημένος με την απόφαση και δήλωσε πως δε θα τα βάλει κάτω. Μετά την αποχώρηση του Bishop είδαμε μία νέα άφιξη στο δυναμικό του Performance Center αφού το WWE αποφάσισε να δώσει μία ευκαιρία στον Lovepreet Singh, από το Punjab.


Έπειτα παρακολουθήσαμε στιγμές από την περιοδεία του ΝΧΤ. Είδαμε τα μέλη του ρόστερ να συζητούν στο αεροδρόμιο, στο πούλμαν και να επισκέπτονται μαζί διάφορα μέρη. Ο Corbin δήλωσε πως πιστεύει ότι είναι ένα βήμα μπροστά απ' όλους στο NXT, αλλά οι υπεύθυνοι φάνηκαν ανικανοποίητοι από τις ικανότητές του στο μικρόφωνο και τις εκφράσεις του προσώπου του.


Παράλληλα μάθαμε περισσότερα για την φιλία της Bayley με την Carmella, αλλά είδαμε και από άλλη οπτική γωνία του αγώνες τους στα live events. Για την ακρίβεια η Bayley δεν είχε μόνο το ρόλο του αγωνιζόμενου αλλά και το ρόλο του προπονητή, αφού ο Matt Bloom της είπε να βοηθήσει την Alexa Bliss σε ένα από τα ματς της.


Από την άλλη ακούσαμε αρκετές δηλώσεις από την Carmella και είδαμε τον αγώνα της με την Eva Marie στον οποίο η κοκκινομάλλα χτύπησε, με ατσούμπαλο τρόπο, την αντίπαλό της στο κεφάλι. Το γεγονός φάνηκε να προκάλεσε τραυματισμό στην Carmella, την οποία λογικά θα δούμε να δέχεται ιατρική περίθαλψη και να περνά από εξετάσεις στο επόμενο επεισόδιο.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο :


Item Reviewed: Breaking Ground 7/12/2015 : Bayley η καθοδηγήτρια Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top