ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Charlotte: «Θέλω να είμαι η θηλυκή έκδοση του The Rock»

H WWE Divas Champion, Charlotte, έδωσε συνέντευξη στο News & Observer στα πλαίσια προώθησης του TLC.

Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης που παραχώρησε:

Σχετικά με τον διαχωρισμό πραγματικότητας και σεναρίου:

"Η παρουσία του πατέρα μου στον χώρο με βοήθησε ώστε να έχω τον χαρακτήρα της Charlotte πολύ κοντά στον πραγματικό μου χαρακτήρα. Ένα μεγάλο κομμάτι της Ashley είναι στην Charlotte, το ίδιο που έκανε και ο πατέρας μου δηλαδή".

Για το αν νιώθει ως παράδειγμα προς μίμηση για άλλες γυναίκες:

"Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος. Να είμαι πρότυπο για τις νεαρές κοπέλες και να στέλνω θετικά μηνύματα σε αυτές, όπως το να μην τα παρατάνε ποτέ και να γίνουν αυτό που θέλουν. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας, όταν ερχόμαστε σε επαφή με μικρά παιδιά ειδικά σε προγράμματα όπως το Make a Wish".

Για το μέλλον της:

"Δεν είμαι πια 21 χρονών και έχω το μυαλό στο κεφάλι μου. Θέλω να είμαι κάτι σαν την θηλυκή έκδοση του Rock. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω το που βρίσκομαι σήμερα. Δεν μπορώ να ξέρω για το που θα βρίσκομαι σε τρία χρόνια".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Charlotte: «Θέλω να είμαι η θηλυκή έκδοση του The Rock» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top