ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Chris Jericho: «Τα shows έχουν γίνει προβλέψιμα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Chris Jericho αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα που αντιμετωπίζει το WWE το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Σύμφωνα με τον Καναδό παλαιστή, το WWE έχει αλλάξει μορφή από τη στιγμή που αυξήθηκε το κοινό του και πως μειώθηκαν τα ρίσκα που παίρνουν σε σχέση με τους παλαιστές. Ο Jericho τόνισε πως έχουν μειωθεί οι νέες ευκαιρίες και ότι τα shows έχουν γίνει προβλέψιμα και θυμίζουν σειρές ή εκπομπές της τηλεόρασης. 

Ο "Y2J" καταλόγισε ευθύνες και στους παλαιστές, καθώς υπογράμμισε το ότι κανείς πια δεν θέλει να είναι πραγματικός heel και να δέχεται τις αποδοκιμασίες του κοινού.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Chris Jericho: «Τα shows έχουν γίνει προβλέψιμα» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top