ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

Chris Jericho : "Οι φίλοι μου στο WWE είναι..."

Ο Chris Jericho έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε κυρίως στο WWE. Μίλησε για τους φίλους του αυτήν την στιγμή στην εταιρία και διευκρίνισε κάποια πράγματα για το γνωστό drug testing του WWE.

Αρχικά ο Jericho είπε :

"Όταν ξεκινάω να εργάζομαι στο WWE περνάω την ώρα μου με τον Sami Zayn, τον Neville, τους Usos, τον Roman Reigns, τον Dean Ambrose, τον Seth Rollins, τον Dolph Ziggler και τον Miz. Αυτοί είναι οι φίλοι μου, παρόλο που είναι όλοι τουλάχιστον δέκα χρόνια μικρότεροι μου. Σχεδόν όλοι όσοι ήταν παλιά μαζί μου στο WWE δεν είναι πια εκεί. Ή θα έχουν αποσυρθεί ή θα έχουν πεθάνει".

Συνέχισε λέγοντας :

"Τα τεστ και οι έλεγχοι που ακούτε είναι πέρα για πέρα αληθινά. Τεστ για διασείσεις, καρδιακά προβλήματα, για τα πάντα. Μάλιστα όλα είναι πολύ αυστηρά γιατί το WWE δεν θέλει πια οι παλαιστές του να πεθαίνουν σε μικρή ηλικία κι έτσι πήρε την κατάσταση στα 'χέρια' του. Σε κάποια φάση της καριέρας μου είχα προβλήματα με την τεστοστερόνη μου. Τα επίπεδα που δέχεται το WWE είναι 4:1 κάτω. Οι δικές μου εξετάσεις έδειχναν 10:1, 9:1 και 8:1. Έτσι δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και με ενημέρωσαν πως είναι έτοιμοι να με τιμωρήσουν, επειδή είχαν την εντύπωση πως έκανα χρήση ουσιών. Ξεκαθάρισα πως κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε και ρώτησα τον γιατρό τι άλλο θα μπορούσε να φταίει. Και μου είπε πως ίσως έχω κάποιον όγκο. Αμέσως σκέφτηκα 'τι σόι γιατρός είσαι και το λες έτσι αυτό;'"

Μας αποκάλυψε και τι είπε στην εταιρία όταν ήταν έτοιμη να διακόψει το συμβόλαιό του :

"Είπα 'δε μπορείτε να το κάνετε αυτό. Είναι σα να με τιμωρείς επειδή έχω μεγάλη μύτη. Δε μπορώ να το ελέγξω, είναι φυσικό. Πώς θα με τιμωρήσεις για ένα τέτοιο λόγο'; Τόσο αυστηρά είναι τα πράγματα".

Item Reviewed: Chris Jericho : "Οι φίλοι μου στο WWE είναι..." Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top