ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Πρόθυμη να αντιμετωπίσει την Cyborg η Holly Holm

Θετική στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την Cris Cyborg είναι η Bantamweight πρωταθλήτρια του UFC, ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει πως θα πρέπει να ανέβει κατηγορία κιλών, αφού η Cyborg είναι βαρύτερη.

Η γυναίκα που εκθρόνισε την Ronda Rousey από την κορυφή του αθλήματος στις γυναίκες είναι διατεθειμένη να κάνει αυτό που ουδέποτε δέχτηκε η προηγούμενη πρωταθλήτρια να κάνει. Να ανέβει κατηγορία κιλών προκειμένου να αντιμετωπίσει την Cris Cyborg.

Η Rousey έχει αρνηθεί πολλές φορές να ανέβει στην κατηγορία Featherweight στην οποία αγωνίζεται ο Cyborg λόγω του ιστορικού της με τα αναβολικά. Θεωρεί πως αν η Cyborg μπορεί να βρίσκεται με αναβολικά στη Featherweight, τότε θα μπορεί να κατέβει στην Bantamweight χωρίς τη χρήση παράνομων ουσιών.

Την άποψη της Rousey φαίνεται πως δεν ασπάζεται η νυν Bantamweight πρωταθλήτρια, η οποία έχει φιλικές σχέσεις με την Cyborg από τη γνωριμία τους το περασμένο καλοκαίρι. Μπορεί το UFC να μη διαθέτει κατηγορία Featherweight, αλλά η Holm δεν έχει πρόβλημα να ανέβει κιλά για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του Invicta FC, το οποίο υπόκειται στη Zuffa, εταιρεία που συνεργάζεται με το UFC.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Cyborg είχε αρχίσει να "κόβει" κιλά προκειμένου να αντιμετωπίσει την Rousey, αλλά παράτησε την προσπάθεια όταν αυτή ηττήθηκε από την Holm. Βέβαια, ακόμα και τώρα ένας αγώνας μεταξύ των δύο κορυφαίων γυναικών των MMA θα είχε ενδιαφέρον, αλλά όχι τόσο πολύ όσο πριν την ήττα της Rousey.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Πρόθυμη να αντιμετωπίσει την Cyborg η Holly Holm Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top