ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Daniel Bryan: Προπονείται στο Jiu Jitsu

Παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του WWE δεν του έχουν ανάψει ακόμη το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στο ρινγκ, ο Daniel Bryan δεν έχει σταματήσει στιγμή να γυμνάζεται.


Ο πρώην Lightwheight  Champion Ben Henderson μίλησε στο Sporting News και αποκάλυψε ότι ο Daniel Bryan γυμνάζεται καθημερινά όσο βρίσκεται μακριά από το WWE.

Εδώ τα όσα δήλωσε:

"Ήρθε στο γυμναστήριο μας και απέκτησε την μπλε ζώνη στο Jiu-Jitsu με την βοήθεια του προπονητή John Crouch. Κάθε φορά που πάω γυμναστήριο, τον βλέπω να δουλεύει πολύ σκληρά. Μου έκανε εντύπωση το πόσο καλή τεχνική έχει, διότι πολλοί δυσκολεύονται να μάθουν όλες τις τεχνικές. Είναι πολύ καλός".

Είναι γνωστό πάντως πως και στο παρελθόν ο Daniel Bryan είχε παρακολουθήσει σεμινάρια και δεν θα ήταν καθόλου παράξενο αν τον δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον να ασχολείται με το άθλημα επαγγελματικά.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: Προπονείται στο Jiu Jitsu Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top