ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Daniel Bryan: «Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος της καριέρας μου στο WWE»

Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής Daniel Bryan στην The New Paper κατά τη διάρκεια προώθησης περιεχομένου του WWE.


Ο Bryan αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα, όπως τον γάμο του με την Brie Bella και την σχέση του με την τηλεόραση. Το πιο σημαντικό όμως ήταν το θέμα της επιστροφής του ή όχι στο ρινγκ για λογαριασμό του WWE.

Υπενθυμίζουμε πως ο Bryan έχει πάρει το OK από άλλους γιατρούς για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, όχι όμως και από εκείνους του WWE.

Εδώ τα όσα δήλωσε:

"Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος της καριέρας μου στο WWE, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το τέλος της καριέρας μου γενικά. Θα μπορούσα να βρω ένα καινούριο πάθος για κάτι, αλλά θα είναι στενάχωρο γιατί το pro wrestling ήταν το μεγαλύτερο πάθος μου από την ηλικία των 5 ετών".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: «Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος της καριέρας μου στο WWE» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top