ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Επίθεση από fan δέχτηκε ο Del Rio σε αγώνα του WWC


Το 2015 είδαμε πολλές φορές το φαινόμενο επιθέσεων από fans εις βάρος παλαιστών και  το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο σε αγώνα του WWC.


Ο νυν WWE United States Champion Alberto Del Rio κατά τη διάρκεια αγώνα του με τον Ray Gonzalez για event του promotion στο Πουέρτο Ρίκο δέχτηκε επίθεση από θεατή που βρισκόταν στα μπροστινά καθίσματα του κοινού.

Ο θεατής μάλιστα σημείωσε αρκετά χτυπήματα εις βάρος του Μεξικανού παλαιστή, μέχρι που τον σταμάτησαν οι άνθρωποι της ασφάλειας. Ο αγώνας συνεχίστηκε σαν να μη συνέβη τίποτα, ωστόσο το ανησυχητικό είναι ότι τα κρούσματα αυτά εξακολουθούν να είναι όλο και πιο συχνά.

Δείτε εδώ το περιστατικό:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επίθεση από fan δέχτηκε ο Del Rio σε αγώνα του WWC Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top