ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Ποια η ανησυχία για τους Finn Balor και Bayley;

Δύο από τα σημαντικότερα μέλη στο ρόστερ του NXT είναι οι Finn Balor και Bayley. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που και οι δύο είναι πρωταθλητές στις κατηγορίες τους εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.


O Balor κατέκτησε το NXT Championship στις 4 Ιουλίου νικώντας μάλιστα τον Kevin Owens, ενώ η Bayley επικράτησε της Sasha Banks στις 22 Αυγούστου για να στεφθεί πρωταθλήτρια στην κατηγορία των γυναικών.

Δεν αποτελεί μυστικό πως είναι θέμα χρόνου η προώθηση και των δύο στο κυρίως ρόστερ του WWE. Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τους ιθύνοντες του promotion είναι η χρονική στιγμή που θα επιλέξουν για την μεταπήδηση των δύο αστεριών του NXT στο WWE. 

Ο Balor είναι ήδη 34 ετών και στο WWE φοβούνται μήπως όταν ενταχθεί στο κυρίως ρόστερ θα είναι ήδη κουρασμένος από την υπερβολική του «χρήση» και προβολή ως headliner του NXT. Παράλληλα, οι προσδοκίες για την Bayley είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς θέλουν να την μετατρέψουν σε θηλυκή έκδοση του John Cena λόγω της αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπό της. Αυτό που τους ανησυχεί στην περίπτωση της είναι μήπως δεν γίνει η προώθηση της την κατάλληλη στιγμή ή μήπως χαθεί το ενδιαφέρον του κόσμου εξαιτίας της παρεταταμένης αναμονής.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια η ανησυχία για τους Finn Balor και Bayley; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top