ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Δέκα χρόνια Greek Wrestling Community!

Ο εορτασμός των 10 χρόνων από την ίδρυση της Greek Wrestling Community έφτασε. Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου θα βρεθούμε στο Second Skin club στο Γκάζι στις 7μμ για να γιορτάσουμε μαζί και να κόψουμε την τούρτα. Tόσο τα παλιά όσο και τα νέα μέλη θα πρέπει να δώσουν βροντερό παρών. 


Ακόμη και αν έχετε χρόνια να έλθετε, το να βρεθούμε και να τα πούμε όλοι μαζί μετά από καιρό είναι κάτι σημαντικό για την παρέα. Αν δεν έχετε έλθει ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα πούμε. Θα προβληθούν οι αγώνες που έχουν μείνει χαραγμένοι ανεξίτηλα στις προβολές της GWC όλη αυτή τη δεκαετία και παρέα θα θυμηθούμε αυτά τα όμορφα χρόνια που πέρασαν.

Θα μοιραστούν δώρα σε αντίστοιχους τυχερούς:
- WWE DVD's, προσφορά της GWC. Ο ακριβής αριθμός τους θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
- Mια επίσκεψη για έναν τυχερό στη σχολή R-Evolution Team, backstage σε ένα show και διαιτητής σε ένα ματς (θα εκπαιδευτεί).
- Μια διπλή πρόσκληση με μπύρα για οποιοδήποτε Σάββατο στο Second Skin Club.

Επίσης θα φτιαχτεί και επετειακή μπλούζα. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον μαζί με το επιθυμητό μέγεθος στο forum της κοινότητας μας (www.greekwrestling.net/forum) και στη σελίδα μας στο Facebook.

H συνάντηση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 7μμ και θα ολοκληρωθεί στις 10:45μμ.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα έρθετε μπορείτε να βρείτε εδώ:http://greekwrestling.net/forum/viewtopic.php?f=7&t=8591
Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δέκα χρόνια Greek Wrestling Community! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top