ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο Heath Slater στο top-10 της κατηγορίας "WWE Superstar" της χρονιάς

Στο τελευταίο Monday Night RAW είδαμε τους νικητές των Slammy Awards για το έτος 2015, όμως το πιο εντυπωσιακό ίσως στοιχείο των φετινών βραβείων ήταν η θέση που απέσπασε ο Heath Slater στην κατηγορία του κορυφαίου WWE Superstar της χρονιάς.


Ο Slater κατάφερε να μπει στο top-10 των πιο αγαπητών WWE Superstar (για την ακρίβεια πήρε την 8η θέση) και αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε συνέντευξη στον Michael Cole μέσα στη βδομάδα.

Ο Cole τον ρώτησε για το πως νιώθει για την αγάπη του κόσμου που δέχεται μέσω των social media και εκείνος αναρωτήθηκε γιατί δεν χρησιμοποίειται στον βαθμό που του αξίζει. Ο Slater είχε ψηφιστεί ξανά από το κοινό, εκείνη τη φορά για να αντιμετωπίσει τον John Cena σε U.S Open Challenge.

Στο τέλος, ο παλαιστής τόνισε πως ενώ ο κόσμος τον αναζητά σε κάθε RAW, όμως εκείνος δεν παίρνει τις ευκαιρίες που θα 'πρεπε. Μένει να δούμε αν οι άνθρωποι του WWE θα σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να ανεβάσουν τον Slater και να του δώσουν χρόνο συμμετοχής στο RAW ή στο Smackdown.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ο Heath Slater στο top-10 της κατηγορίας "WWE Superstar" της χρονιάς Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top