ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Impact Wrestling 16/12/2015: Στην τελική ευθεία


Το τελευταίο επεισόδιο του Impact στο Destination America δεν περιελάμβανε αγώνες για το τουρνουά αλλά δύο αγώνες μεταξύ παλαιστών που έχουν αποκλειστεί και συζήτηση μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ.


Ο Lashley, o Matt Hardy, o EC3 και ο Eric Young είχαν ένα debate με οργανωτή τον Josh Mathews όπου ανέλυσαν ο καθένας γιατί πιστεύει ότι θα κερδίσει το τουρνουά.

Το επεισόδιο είχα και δύο αγώνες. Στον πρώτο οι DJ Z, Mandrews, Tigre Uno & Manik κέρδισαν τους Micah, Eli Drake, Jessie Godderz & Crimson. Στο δεύτερο ο Bobby Roode κέρδισε τους Rockstar Spud, Mr. Anderson και Eddie Edwards σε Four Way Elimination Match.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 16/12/2015:

- Οι DJ Z, Mandrews, Tigre Uno & Manik κέρδισαν τους Micah, Eli Drake, Jessie Godderz & Crimson
- O Bobby Roode κέρδισε τους Rockstar Spud, Mr. Anderson και Eddie Edwards

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 16/12/2015: Στην τελική ευθεία Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top