ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Jack Swagger : "Ο Alberto Del Rio είναι τρομερό ταλέντο"

Ο πρώτος διεκδικητής για τον τίτλο του Alberto Del Rio, Jack Swagger, μίλησε πρόσφατα στο Philly.com και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Del Rio στο WWE αλλά και στον τραυματισμό του Seth Rollins. 

Αρχικά μίλησε και για το πως νοιώθει που βρίσκεται ξανά στα τηλεοπτικά σόου :

"Είμαι ενθουσιασμένος. Όταν ο χαρακτήρας σου εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στα σόου είναι καλό μερικές φορές να κάνεις ένα διάλειμμα για να επιστρέψεις ανανεωμένος και πιο φρέσκος. Όταν επιστρέφεις είσαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να ετοιμάσουμε καλά πράγματα για τον τίτλο και οι ιστορίες να φτάσουν σε Royal Rumble ή και WrestleMania. Είναι πολύ διασκεδαστικό να επιστρέφεις τέτοια περίοδο γιατί κάθε σόου σε φέρνει πιο κοντά στην WrestleMania".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Del Rio λέγοντας :

"Ο Alberto Del Rio είναι απίστευτο ταλέντο. Είναι τρομερός superstar. Νομίζω πως έχει βελτιωθεί από την τελευταία φορά που τον είδαμε στο WWE. Έχω παρατηρήσει σημαντική διαφορά στον τρόπο που χαρίζεται τις καταστάσεις και στον τρόπο που αγωνίζεται. Έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν και γνωριζόμαστε καλά. Αυτό θα είναι ένα τεστ για εμένα, διότι πρέπει να ανεβάσω το επίπεδό μου για να είμαι επιτυχημένος σε έναν αγώνα εναντίον του. Ανυπομονώ για τον chairs αγώνα μας στο TLC".

Τέλος, για τους απρόσμενους τραυματισμούς και τον Seth Rollins, δήλωσε :

"Όσο καλός και τεχνικός παλαιστής να είσαι οι τραυματισμοί θα συμβούν. Τα πράγματα είναι δύσκολα μέσα στο ring και οι τραυματισμοί είναι μέρος της δουλειάς μας. Για αυτό και χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό ιατρικό προσωπικό που θα μας βοηθάει να φροντίζουμε τα σώματά μας για να αποφεύγουμε πόνους και τραυματισμούς. Ο Seth Rollins είναι σκληρό καρύδι, θα το ξεπεράσει. Ακόμα και μετά τον τραυματισμό έκανε το powerbomb στον Kane".

Item Reviewed: Jack Swagger : "Ο Alberto Del Rio είναι τρομερό ταλέντο" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top