ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Jacobs-Quillin : Τελείωσε πριν καν αρχίσει!

Ο WBA World middleweight πρωταθλητής, Daniel Jacobs, αντιμετώπισε τον Peter Quillin το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Οι δύο πυγμάχοι έκαναν πολύ προετοιμασία για να είναι στο εκατό τοις εκατό και φάνηκαν έτοιμοι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Οι Jacobs και Quillin είχαν χάσει μόνο έναν αγώνα στις επαγγελματικές καριέρες τους έχοντας ρεκόρ 32-1 και 32-1-1 αντίστοιχα. Αρκετοί αναλυτές και οπαδοί περίμεναν μία ίση μάχη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάτι το απρόσμενο.

Ο Jacobs ξεκίνησε να επιτίθεται στον αντίπαλό του αμέσως μετά την έναρξη. Ο Quillin έκανε το λάθος και προσπάθησε να ανταποδώσει τα χτυπήματα αντί να προσπαθήσει να τα αποφύγει ή να αγκαλιάσει τον Jacobs. Λίγες στιγμές αργότερα ο middleweight πρωταθλητής πέτυχε ένα πολύ δυνατό δεξί, το οποίο ζάλισε τον Quillin, τον έκανε να παραπατάει και ταυτόχρονα οδήγησε τον διαιτητή στο να σταματήσει την αναμέτρηση.


Ο Harvey Dock σταμάτησε τον αγώνα 85 δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του και ο Daniel Jacobs πήρε την νίκη με TKO! Πολύ πιθανό αν ο διαιτητής αποφάσιζε να αφήσει τον αγώνα να συνεχιστεί ο Jacobs να έβγαζε νοκ άουτ τον Quillin.


Άξια αναφοράς είναι τα εντυπωσιακά στατιστικά ευστοχίας των δύο πυγμάχων, αν σκεφτεί κανείς πως ο Daniel Jacobs πέτυχε 27 από τις 53 γροθιές που προσπάθησε (51%), ενώ ο Quillin πέτυχε μόνο 2 από τις 16 (12%)!


Μετά την νίκη του ο Jacobs δήλωσε : "Ελπίζω ο Quillin να είναι καλά. Η ταχύτητα σκοτώνει. Ήμουν ήρεμος ήξερα πότε έπρεπε να χτυπήσω για να τον πονέσω και μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία προσπάθησα να τον αποτελειώσω".

Ο ηττημένος Peter Quillin, ο οποίος πιστεύει πως ο διαιτητής σταμάτησε πολύ νωρίς τον αγώνα, είπε : "Έχω αρκετές επιλογές για το τι θα κάνω στην συνέχεια. Ίσως ο επαναληπτικός με τον Jacobs να είναι η καλύτερη. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο άτομο να σε νικήσει από τον Daniel Jacobs".

Δείτε τον αγώνα : 


Item Reviewed: Jacobs-Quillin : Τελείωσε πριν καν αρχίσει! Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top