ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Αποσύρεται ο Jericho; Κακές οι σχέσεις του με το WWE;

Μετά την προ ημερών είδηση ότι κατασχέθηκε πλακάτ οπαδού στο πρόσφατο επεισόδιο RAW, όπου αναγραφόταν "Y2J", δηλαδή αναφερόταν απλώς στον Chris Jericho, φήμες γύρω από τον παλαιστή, την σχέση του με το WWE και το μέλλον του στο pro wrestling έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Όπως φάνηκε, ο Jericho εξεπλάγην και ο ίδιος με την κατάσχεση του πλακάτ, αλλά αρκετές ιστοσελίδες αναπαραγάγουν την φήμη πως η εταιρεία δεν τα έχει και τόσο καλά μαζί του πλέον.

Αφορμή για αυτές τις φήμες, πέραν του παραπάνω περιστατικού, είναι και οι δύο ήττες του στις τελευταίες δύο του σπέσιαλ εμφανίσεις. Λέγεται πως ο βετεράνος παλαιστής είχε συμφωνήσει για μια ακόμη full time επιστροφή, όμως το γεγονός πως το WWE είχε σκοπό να τον χρησιμοποιήσει για ακόμα μια φορά με στόχο να αναδείξει νέα ταλέντα, τον ώθησε να κάνει πίσω. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της εταιρείας, δεν πήραν καλά την 'ακύρωση' της συμφωνίας τους.

Ο "Y2J" έχει πει αρκετές φορές πως δεν έχει πρόβλημα ακόμα και αν δεν ξαναπαλέψει ποτέ του, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε πως δεν θα δώσει "retirement match" όπως άλλοι σπουδαίοι παλαιστές. Άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια, πρώτο του μέλημα επαγγελματικά, είναι το συγκρότημά του οι Fozzy και αφιερώνει χρόνο στο pro wrestling μόνο όταν έχει κάποιο κενό από συναυλίες.

Γιάννης Φωτιάδης

Κολλημένος με την μπάλα από τότε που γεννήθηκε, κολλημένος με το Pro Wrestling από τότε που το έμαθε. Έσπευσε να γίνει αθλητικός δημοσιογράφος και έχει γνωρίσει την δουλειά, σε περιοδικό, εφημερίδα, ραδιόφωνο και κυρίως σε site. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Αποσύρεται ο Jericho; Κακές οι σχέσεις του με το WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Φωτιάδης
Scroll to Top