ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

John Cena: Είναι το μέλλον του στο WWE;

Πολλά ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με το μέλλον του John Cena στο WWE και ένα από τα τελευταία σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα είναι ότι ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει τον χώρο του pro wrestling και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Hollywood.


Ο Cena ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες που έχουν προκύψει. Δείτε εδώ τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις που του έγιναν.

Για το αν μπορεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στον John Cena ως παλαιστή και στον John Cena ως ηθοποιό:

"Είμαι στο WWE πάρα πολύ καιρό και αν κοιτάξετε την καριέρα του Dwayne ("The Rock" Johnson) θα δείτε ότι ενώ σημείωσε τρομερή επιτυχία στο WWE, αυτή δεν κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί έφυγε για το Hollywood. Έκανε μεγάλη αλλαγή, αλλά ξέρω ότι είχε σαν τελικό στόχο να γυρίσει στο WWE και να το κάνει καλύτερο μέρος. Για μένα, ξέρω πως έχουν τα πράγματα. Μέρος του κοινού με αγαπάει και μέρος του κοινού με μισεί. Ξέρω ποιος είμαι, είμαι ο John Cena, όχι ο "The Rock". 

Για το αν η καριέρα του Dwayne τον έχει επηρεάσει στις αποφάσεις του:

"Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να έχει αντίστοιχη επιτυχία με αυτή του Dwayne. Ο επαγγελματισμός και η επιθυμία του για επιτυχία αποτελεί κίνητρο για όλους μας ώστε να μη μείνουμε πολύ μακριά πίσω του. Είμαι ευτυχισμένος για την καριέρα που έχω ως σήμερα και είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που ακολουθούν. Μου αρέσει να είμαι στο WWE και πρέπει να βρω κάτι πραγματικά εντυπωσιακό για να με κρατήσει μακριά από εδώ".

Item Reviewed: John Cena: Είναι το μέλλον του στο WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top