ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Δεν σκοπεύουν να ανεβάσουν τον Kalisto στο WWE

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Kalisto των Lucha Dragons φαίνεται πως περνά την καλύτερη φάση της καριέρας του.


Πριν αρκετές βδομάδες νίκησε τον Ryback σε αγώνα ένας εναντίον ενός και στο TLC πραγματοποίησε ίσως το highlight της χρονιάς με το Salida del Sol από την κορυφή της σκάλας, με το οποίο κέρδισε το Slammy Award της "OMG Shocking Moment" της χρονιάς.

Παράλληλα, ο Kalisto έχει κερδίσει το κοινό με τις εντυπωσιακές και ιδιαίτερα επικίνδυνες κινήσεις του, ωστόσο σύμφωνα με το Wrestling Observer Radio, οι άνθρωποι του WWE δεν έχουν κάποια μεγάλα σχέδια για τον παλαιστή. 

Είναι γνωστό πως η εταιρία θέλει να προωθήσει κάποιον Μεξικανό παλαιστή, αλλά το πιο πιθανό  σενάριο είναι να δώσει έμφαση στον Alberto Del Rio ή να κυνηγήσει κάποιο άλλο εξίσου μεγάλο όνομα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Δεν σκοπεύουν να ανεβάσουν τον Kalisto στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top