ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

Kurt Angle: «Δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια στον δρόμο»


Συνέντευξη παραχώρησε ο Kurt Angle στην ιστοσελίδα wrestletalk.tv και μίλησε για τον βασικό λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το WWE για να βρεθεί στο TNA, ενώ αναφέρθηκε και στον AJ Styles.

Εδώ οι δηλώσεις του:

"Σε εκείνο το σημείο το TNA έκανε μεγάλο θόρυβο. Μου φάνηκε σωστό να πάω σε μία πιο μικρή εταιρία η οποία κέρδιζε κόσμο και γινόταν δημοφιλής. Δεν είχα άλλη επιλογή καθώς ο Vince ήθελε να έχω γεμάτο πρόγραμμα και δεν μπορούσα να το κάνω πια. Κοιτάζω τώρα τον John Cena και δεν ξέρω πως τα έχει καταφέρει για 11 χρόνια, εγώ το έκανα για 6,5 περίπου χρόνια".

Υπήρχε όμως κι άλλος λόγος για τον οποίο ήθελε να πάει στο TNA:

"Ήμουν συνέχεια στον δρόμο και ήθελα να είμαι σε μία εταιρία που να έχω το δικό μου πρόγραμμα. Να μπορέσω να κερδίσω νέους θεατές αντιμετωπίζοντας παλαιστές όπως τους Samoa Joe, AJ Styles και Sting".

Ο Angle μάλιστα αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον AJ Styles, χαρακτηρίζοντας τον ισάξιο με τον Shawn Michaels και πηγαίνοντας στο TNA βρήκε την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσει.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kurt Angle: «Δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια στον δρόμο» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top