ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Magnus: "Παραλίγο να παραιτηθώ από το ΤΝΑ"

Ο πρώην πρωταθλητής του TNA και νυν παλαιστής του GFW Magnus μίλησε για τους τελευταίους του μήνες στο promotion και όχι μόνο εκφράζοντας παράπονα για τη μεταχείρισή του αλλά και για τη συνολικότερη λειτουργία του.


Μια συζήτηση με τον Vince Russo είχε σταθεί αφορμή για να σκεφτεί σοβαρά ο Βρετανός να παραιτηθεί. "Θυμάμαι τον Vince Russo να μου λέει επακριβώς 'Τι; Θες να γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής;' κι εγώ να λέω ναι και να μου απαντάει 'Αυτό δεν θα γίνει ποτέ, είσαι Βρετανός." Θυμάμαι ότι σχεδόν παραιτήθηκα τότε επειδή αυτό είναι το νόημα του να βρίσκεσαι εκεί.'"

Έντονα ήταν τα παράπονά του για το τελευταίο του σενάριο στο ΤΝΑ με τον James Storm και τη Mickie James, το οποίο κανείς από τους τρεις δεν είναι με θετικό μάτι. "Όλοι το μισούσαμε. Όταν μας το έδωσαν, όλοι προσπαθήσαμε απεγνωσμένα να το αλλάξουμε σε κάτι άλλο, αλλά ο επικεφαλής δεν άκουγε κουβέντα και ήταν πεπεισμένος ότι θα είναι τέλειο."

"Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα ενός από τους λόγους για τους οποίος έφυγα. Όλοι είπαμε ότι ήταν κακή ιδέα και δώσαμε καλές, κατά τη γνώμη μου, εναλλακτικές και στην ουσία μας είπαν 'κάντε αυτό που σας λέμε'".

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Magnus: "Παραλίγο να παραιτηθώ από το ΤΝΑ" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top