ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Θα βραβεύσει τους πρωταθλητές του το MCP!


Σε μια πολύ ξεχωριστή κίνηση θα προχωρήσει το MMA Challenge Pro, καθώς αποφάσισε να τιμήσει τους νικητές της τελευταίας διοργάνωσης, όπου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το MMA Challenge Pro 4 έχει ολοκληρωθεί όπως όλοι μας γνωρίζουμε. Ωστόσο η ίδια η διοργάνωση αποφάσισε το ερχόμενο Σάββατο (19/12) να τιμήσει όλους τους νικητές της διοργάνωσης. Ο χώρος στον οποίο θα παραγματοποιηθεί η τίμηση των νικητών θα είναι στο Charlie Club και η ώρα έναρξης θα είναι στις 22.00 το βράδυ.


Τέλος, να αναφέρουμε ότι μπορείτε να παρευρεθείτε στη συγκεκριμένη βράβευση που ετοίμασε το MMA Challenge Pro. Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, και πάλι θα έχετε την ευκαιρία όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε την βράβευση ζωντανά. Η είσοδος είναι στα 10 ευρώ με ένα δωρεάν ποτό.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Θα βραβεύσει τους πρωταθλητές του το MCP! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top