ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο Mick Foley απαντά στον Ric Flair


Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο θρυλικός Ric Flair πρόσφατα καταφέρθηκε εναντίον του Mick Foley, επικρίνοντας τον για την κριτική που ασκεί στο προϊόν του WWE. 


Ο ''Hardcore Legend'', με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλησε να απαντήσει στα όσα υποστήριξε ο Flair, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα του, ούτε ένιωσε προσβεβλημένος, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο ''Nature Boy'' έχει το δικαίωμα να σχολιάζει οτιδήποτε σχετίζεται με τη βιομηχανία του pro wrestling.

Ο Foley δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση, την οποία χαρακτήρισε χαζή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το περιεχόμενο μιας συνομιλίας που είχε με την Divas πρωταθλήτρια, Charlotte, μετά τον αγώνα της τελευταίας με τη Natalya τον περασμένο Μάιο στο NXT:

'' Μετά το ματς της Natalya με τη Charlotte τον περασμένο Μάιο στο NXT, ξόδεψα πολλές ώρες προκειμένου να εκφράσω πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς για το γυναικείο wrestling του WWE. Έλαβα ένα μήνυμα από την ίδια τη Charlotte, με το οποίο με ευχαριστούσε για όσα είπα και της απάντησε '' Ίσως εγώ και ο πατέρας σου να μην συμφωνούμε, αλλά και οι δυο μας πιστεύουμε σε σένα και στις ικανότητες σου ''

Item Reviewed: Ο Mick Foley απαντά στον Ric Flair Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top