ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

NXT 23/12/2015: Επιστροφή εν μέσω αποθέωσης

Ο Sami Zayn πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα ρινγκ του WWE και γνώρισε τρομερή αποθέωση από το αγγλικό κοινό. Νίκη για τον Elias Sampson, κέρδισαν το Fatal Four Way Tag Team οι Jordan & Gable.

Το Fatal Four Way ανάμεσα στους Vaudevillains, Blake & Murphy, Hype Bros και Jordan & Gable άνοιξε το επεισόδιο και είχε εξαιρετικό θέαμα. Ο Jason Jordan και ο Chad Gable, που είχαν ξεκάθαρα το κοινό με το μέρος τους, πήραν τη νίκη εκτελώντας το finisher τους στον Wesley Blake.

Μετά από εβδομάδες προβολής διάφορων video για τον Elias Sampson, τον είδαμε σε δράση όπου κέρδισε με Elbow Drop από το τρίτο σκοινί τον Bull Dempsey.

Στο main event ο Sami Zayn γνώρισε, όπως αναμενόταν, τρομερή αποθέωση με το που ακούστηκε η μουσική του. Μετά από έναν δεκάλεπτο περίπου αγώνα έβγαλε εκτός μάχης τον Tye Dillinger. Στη συνέχεια έκανε μια ομιλία δηλώνοντας πως επέστρεψε για τα καλά.

Αποτελέσματα NXT 23/12/2015:

- Οι Jordan & Gable κέρδισαν τους Vaudevillains, Blake & Murphy και Hype Bros
- O Elias Sampson κέρδισε τον Bull Dempsey
- O Sami Zayn κέρδισε τον Tye Dillinger

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 23/12/2015: Επιστροφή εν μέσω αποθέωσης Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top