ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

NXT TakeOver London : Ο δαίμονας κυριάρχησε!

Το NXT έγραψε ιστορία, αφού πραγματοποίησε το πρώτο TakeOver στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα το σόου έγινε στο στάδιο SSE, μπροστά στο θερμό κοινό του Λονδίνου. Ο NXT πρωταθλητής Finn Balor πάλεψε στο event και η πρωταθλήτρια Bayley έβαλε τον τίτλο της υπό διεκδίκηση ενάντια στην Nia Jax. Ακολουθεί το ρεπορτάζ του NXT TakeOver : London.

Όλα ξεκίνησαν με γυναικεία δράση, αφού η Asuka αντιμετώπισε την Emma. Το κοινό ήταν ξεκάθαρα με το μέρος της Asuka η οποία είχε το πάνω χέρι στην αρχή του αγώνα. Αυτό άλλαξε μετά από ένα αποτυχημένο dropkick.


Η Dana Brooke απέσπασε την Asuka με σκοπό να βοηθήσει την Emma να υπερισχύσει, αλλά τελικά μετά από μία απρόσμενη γυριστή κλωτσιά η Asuka πήρε την νίκη.


"Κατακλυσμός" από...

..."How you doin" συνθήματα περίμενε τον Enzo Amore και Big Cass στο Λονδίνο. Το κοινό σηκώθηκε στα πόδια του με την εμφάνιση των πρώτων διεκδικητών οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι για μάχη.


Ωστόσο, έτοιμοι εμφανίστηκαν και οι ομαδικοί πρωταθλητές Dash & Dawson. Καμία από τις δύο ομάδες δεν τα έβαλε κάτω και όλοι είχαν τις στιγμές τους στον αγώνα. Αντικρίσαμε μία γεμάτη δράση αναμέτρηση κατά την διάρκεια της οποίας το κοινό υποστήριζε θερμά τους πρώτους διεκδικητές. Έφτασαν πολύ κοντά στην νίκη, αλλά η τρομερή συνεργασία των πρωταθλητών απέτρεψε το γεγονός αυτό περισσότερο από μία φορές.


Ο Dawson βρήκε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον πρώην τραυματισμό του Cassady στο γόνατο "κλειδώνοντας" τον σε λαβή υποταγής. Ο Cassady δεν τα παράτησε και τελικά κατάφερε να ξεφύγει. Όμως αργότερα οι Dash και Dawson πέτυχαν το θεαματικό "Shatter Machine" και κράτησαν τους τίτλους.


Πέτυχε τον στόχο του ο Corbin!

Στην συνέχεια ο Baron Corbin βρέθηκε σε αγώνα ένας εναντίον ενός με τον Apollo Crews. Και οι δύο παλαιστές είχαν ζητήσει να γίνει αυτό το ματς έτσι ώστε να αποδειχθεί μία και καλή ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος. Ο Apollo Crews δεν έχασε καθόλου χρόνο κάνοντας άμεση επίθεση στο άτομο που του κόστισε την ευκαιρία για τον NXT τίτλο.


Όταν ο Corbin βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση άρχισε να χλευάζει τον Crews, όμως την στιγμή που επιχείρησε να τον αποτελειώσει με το "End Of Days" o Crews αντέστρεψε την κίνηση πέτυχε το "Standing Moonsault" και έφτασε ένα βήμα μακριά από την νίκη. Ο "Lone Wolf" δεν το έβαλε κάτω παρά την ενεργητικότητα του αντιπάλου του. Μάλιστα κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και έπειτα να τον νικήσει μετά το "End Of Days".


Μεγάλη μάχη.

Η Bayley έθεσε υπό διεκδίκηση τον γυναικείο τίτλο του NXT ενάντια στην αήττητη Nia Jax. Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε μία από τις δυσκολότερες προκλήσεις της καριέρας της Bayley. Η στρατηγική της ήταν να κινείται συνεχώς για να μην γίνεται εύκολος στόχος και να χτυπάει όταν της δίνεται η ευκαιρία.


Η Nia Jax έδειξε για άλλη μία φορά την δύναμή της και βρέθηκε πολλές φορές σε πλεονεκτική θέση. Χτύπησε την Bayley με απανωτά "Samoan Drops" αλλά και με το χαρακτηριστικό της "Leg Drop", ωστόσο η πρωταθλήτρια έκανε kick out σοκάροντας πολλούς και εκνευρίζοντας την αντίπαλό της.


Ακολούθησαν άλλα τρία "Leg Drop", αλλά και πάλι η Bayley αρνήθηκε να χάσει τον τίτλο της. Τελικά, μετά από μεγάλη προσπάθεια, η Bayley χάρισε στην Nia Jax την πρώτη της ήττα αναγκάζοντάς την να παραιτηθεί.


Ο δαίμονας και το τέρας!

Ο τίτλος του NXT ήταν υπό διεκδίκηση στον κύριο αγώνα της βραδιάς όταν ο Finn Balor πάλεψε με τον Samoa Joe. Το κοινό ήταν ανυπόμονο για την αναμέτρηση και τα "This Is Awesome" ξεκίνησαν πριν την έναρξή της.


Σε έναν ίσο αγώνα οι δύο πρώην φίλοι τα έδωσαν όλα, όχι μόνο για τον NXT τίτλο αλλά και για να νικήσουν αυτήν την πολύ προσωπική κόντρα. Ο πρωταθλητής χάρισε αρκετό θέαμα, πραγματοποιώντας όμορφες κινήσεις. Από την άλλη ο Joe ήταν αυτός που προσπαθούσε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Απέτυχε στο να πραγματοποιήσει το "Muscle Buster", αλλά επιχείρησε να υποτάξει τον Balor με την submission κίνησή του.


Ο δαίμονας ξέφυγε από τον Joe και μετά από μία μάχη στο τρίτο σχοινί αδρανοποίησε τον αντίπαλό του και τον αποτελείωσε με το "Coup De Grace", καταφέρνοντας έτσι να παραμείνει στην κορυφή του NXT.


Αποτελέσματα NXT TakeOver London : 

- Η Asuka νίκησε την Emma.
- Οι Dash και Dawson υπερασπίστηκαν τους ομαδικούς NXT τίτλους ενάντια σε Enzo Amore και Collin Cassady.
- Ο Baron Corbin υπερίσχυσε του Apollo Crews.
- Η Bayley νίκησε την Nia Jax και παρέμεινε γυναικεία πρωταθλήτρια.
- Ο Finn Balor έμεινε πρωταθλητής κερδίζοντας τον Samoa Joe.

Δείτε ολόκληρο το σόου :

Item Reviewed: NXT TakeOver London : Ο δαίμονας κυριάρχησε! Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top