ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Randy Orton: Θα αργήσει πολύ η επιστροφή του

Όλοι γνωρίζουν πως ο Randy Orton αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο από τον Οκτώβριο, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης.


Ο Randy είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση και στον αυχένα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μείνει μακριά από το ρινγκ τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2016. 

Οι γιατροί δεν έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη επέμβαση αν δεν επουλώσει πρώτα ο ώμος του Orton και αυτός είναι ο λόγος που θα αργήσει τόσο η επιστροφή του στην ενεργό δράση. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο Orton δεν θα χάσει μόνο την Wrestlemania 32, αλλά και το Summerslam του 2016 και γίνονται προσπάθειες για να έχει γυρίσει λίγο πριν το 2017.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Randy Orton: Θα αργήσει πολύ η επιστροφή του Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top