ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλα ονόματα σήμερα στο RAW;

Στο επερχόμενο επεισόδιο του Monday Night RAW θα γίνει η απονομή των βραβείων Slammy. Αρκετά μεγάλα ονόματα, φημολογείται, πως θα εμφανιστούν στο Target Center, της Minnesota.

Πιο συγκεκριμένα αρκετά έντονα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Seth Rollins και John Cena, οι οποίοι λείπουν λίγους μήνες από τα σόου της εταιρίας. Ο Seth Rollins απουσιάζει εξαιτίας τραυματισμού και εάν δώσει το παρών θα το κάνει για να παραλάβει κάποιο Slammy, όπως για παράδειγμα το "Superstar Of The Year". Από την άλλη ο Cena έλειπε εξαιτίας υποχρεώσεων, οπότε μπορεί στο σημερινό σόου να επισημάνει την επιστροφή του.

Αρκετά πιθανή είναι και η εμφάνιση του Paul Heyman μαζί με τον πρώην WWE World Heavyweight πρωταθλητή, Brock Lesnar. Άλλωστε ο Lesnar είναι από την Minnesota και η εμφάνισή του στο επεισόδιο θα ήταν απόλυτα λογική.

Ακόμα κάποια ονόματα που σύμφωνα με δηλώσεις οπαδών, από την Minnesota, βρίσκονται στην πόλη και μπορεί να εμφανιστούν στο σόου είναι αυτά των Ric Flair, Santino Marella και της Nikki Bella η οποία είναι υποψήφια για Diva της χρονιάς.

Item Reviewed: Μεγάλα ονόματα σήμερα στο RAW; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top