ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Robbie E: «Βοηθούσαν πολύ στα backstage οι Hogan και Bischoff»

Συνέντευξη έδωσε ο παλαιστής του TNA, Robbie E και το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η παρουσία των Hulk Hogan και Eric Bischoff στην εταιρία και τον τρόπο που οι δύο τους βοηθούσαν στα backstage.

Ο Robbie τόνισε ότι απόλαυσε την συνεργασία του με τον Hogan και τόνισε πως εκείνος ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος στα νέα ταλέντα. Εδώ οι δηλώσεις του:

"Καθόταν όλη μέρα στο μόνιτορ και παρακολουθούσε. Πήγαινες στα backstage και σε φώναζε να σου πει που χρειάζεσαι βελτίωση και που τα πήγες καλά. Μπορούσες να πας ο ίδιος και να τον ρωτήσεις για κάτι και του άρεσε πολύ. Δεν ήταν κλειδωμένος στο δωμάτιο του, κάτι που θα μπορούσε να κάνει γιατί είναι τεράστιο όνομα. Ήταν συνεχώς τριγύρω".

Για τον Eric Bischoff:

"Το ίδιο με τον Hogan. Αν έβλεπε κάτι ή είχε μία ιδέα, ερχόταν και σου έλεγε. Μερικές φορές ήταν κάτι που δεν ήθελες να ακούσεις, αλλά ήταν ειλικρινής και σου έλεγε πως έχουν τα πράγματα. Έτσι είναι στον χώρο του pro wrestling. Δεν θέλω να ακούσω τι έκανα σωστά, θέλω να ακούσω τι έκανα λάθος, ώστε να το βελτιώσω".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Robbie E: «Βοηθούσαν πολύ στα backstage οι Hogan και Bischoff» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top