ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

ROH 23/12/2015: Συμμαχίες με ιδιαιτερότητες

Πολλές ιδιαιτερότητες είχε το main event του τηλεοπτικού επεισοδίου του Ring Of Honor αυτής της εβδομάδας, αφού βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ετερόκλητες μεταξύ τους ομάδες. Έδωσε φάκελο στον Donovan Daijak o Prince Nana.

Το κλίμα στον αγώνα του Caprice Coleman με τον Will Ferrara ήταν τεταμένο από την αρχή. Ο αγώνας οδηγήθηκε σε No Contest αφού οι δύο αντίπαλοι άρπαξαν από μία καρέκλα και επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο.

Ο Truth Martini παρουσίασε τον Ken Phoenix ως επικείμενο μέλος του House Of Truth αν τον εντυπωσίαζε στον αγώνα που θα έδινε μαζί με τον Donovan Daijak εναντίον των All Night Express. Τελικά, αφού έχασαν, δεν εντυπωσίασε το μυαλό του House Of Truth καθόλου. Μετά τον αγώνα ο Prince Nana έδωσε έναν φάκελο στον Donovan Daijak κρυφά από τον Truth Martini.

Στο main event αγωνίστηκαν σε 10 Man Tag Team Match δύο ομάδες που προέκυψαν από κλήρωση. Από τη μια ήταν ο Jay Lethal, o Jay Briscoe, o Cheeseburger, o Adam Page και ο Cliff Compton και από την άλλη ο Roderick Strong, o Mark Bricoe, o Matt Jackson, o Cedric Alexander και ο Moose. Νικητές αναδείχθηκαν οι δεύτεροι. Highlights του αγώνα η μάχη Bricoe Brothers και η μάχη του μικρόσωμου Cheeseburger με όλα τα μέλη της αντίπαλης ομάδας.

Αποτελέσματα ROH 23/12/2015

- Ο αγώνας Caprice Coleman vs Will Ferrara κρίθηκε No Contest
- Οι All Night Express κέρδισαν τους Donovan Daijak & Ken Phoenix
- Οι Roderick Strong, Moose, Cedric Alexander, Matt Jackson & Mark Briscoe κέρδισαν τους Jay Lethal, Jay Briscoe, Adam Page, Cheeseburger & Cliff Compton

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 23/12/2015: Συμμαχίες με ιδιαιτερότητες Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top