ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

ROH Final Battle 2015: Έκλεισε δυναμικά το έτος ο Jay Lethal

Η τιτανομαχία ανάμεσα στον Jay Lethal και τον AJ Styles έληξε με τον πρώτο νικητή και να διατηρεί το ROH World Championship. Κέρδισαν τις tag team ζώνες οι War Machine, οι οποίοι θα βρουν στο δρόμο τους τους All Night Express. Πρώτος διεκδικητής του παγκόσμιου τίτλου ο Michael Elgin. Με βρώμικο τρόπο κέρδισε ο Roderick Strong.


Ο αγώνας για την ανάδειξη πρώτων διεκδικητών για τα ROH Tag Team Championships μεταξύ των Briscoes, All Night Express και Young Bucks άνοιξε το πρόγραμμα. Οι All Night Express πήραν τη νίκη, αν και το τελείωμα φάνηκε να είναι μποτσαρισμένο.

Ο Dalton Castle ηττήθηκε για άλλη μια φορά από τον Silas Young χρησιμοποιώντας τα αγόρια του. Μετά τον αγώνα αποδείχτηκε πως το σκηνικό είχε στηθεί από τον ίδιο τον Castle αφού τα αγόρια επιτέθηκαν στον Young και επανήλθαν στο πλευρό του αρχικού αφέντη τους.

Σκληρή μάχη έδωσαν Michael Elgin και Moose με τον πρώτο να αναδεικνύεται νικητής και να γίνεται πρώτος διεκδικητής του ROH World Championship. Μετά τον αγώνα ο Moose αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου του.

Οι ύπουλες τακτικές του Adam Cole δούλεψαν για ακόμη μια φορά κόντρα στον Kyle O'Reilly αφού ο Cole έβαλε τα πόδια του πάνω στα σκοινιά για να κάνει το pin στον πρώην φίλο του.

Η συμμαχία του Alex Shelley με τον ACH και τον Matt Sydal ήταν επιτυχημένη αφού κατάφεραν να κερδίσουν τους Addiction και τον Chris Sabin.

Ο Roderick Strong μιμήθηκε τον Undertaker από το τελευταίο Summerslam αφού έκανε tap out χωρίς να το δει ο διαιτητής κάνοντας τον Bobby Fish να νομίζει ότι πήρε τη νίκη. Έτσι, ο Strong βρήκε το άνοιγμα για να τελειώσει τον αγώνα και να διατηρήσει το ROH TV Championship.

Εξαιρετικά σύντομος ήταν ο αγώνας για τους Tag Team τίτλους αφού οι War Machine κέρδισαν τους πρωταθλητές Michael Bennett και Matt Taven σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Στο mai event o Jay Lethal και ο AJ Styles πρόσφεραν το θέαμα που αναμενόταν με τον Lethal να παίρνει την τελική νίκη με Lethal Injection και να ξεπερνάει το μεγαλύτερο εμπόδιο που του έχει σταθεί ως τώρα σαν ROH World Champion.

Αποτελέσματα ROH Final Battle 2015:

- Οι All Night Express κέρδισαν τους Briscoes και Young Bucks (πρώτοι διεκδικητές των ROH Tag Team Championships)
- O Silas Young κέρδισε τον Dalton Castle
- O Michael Elgin κέρδισε τον Moose (πρώτος διεκδικητής του ROH World Championship)
- O Adam Cole κέρδισε τον Kyle O'Reilly
- Οι Alex Shelley, ACH & Matt Sydal κέρδισαν τους Addiction (Christopher Daniels & Kazarian & Matt Sydal)
- O Roderick Strong κέρδισε τον Bobby Fish (παρέμεινε ROH TV Champion)
- Οι War Machine (Hanson & Raymond Rowe) κέρδισαν το Kngdom (Michael Bennett & Matt Taven) (νέοι ROH Tag Team Champions)
- O Jay Lethal κέρδισε τον AJ Styles (παρέμεινε ROH World Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH Final Battle 2015: Έκλεισε δυναμικά το έτος ο Jay Lethal Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top