ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος ο στόχος του Roman Reigns για το 2016;

Συνέντευξη στον Michael Cole παραχώρησε ο νέος WWE World Heavywheight champion Roman Reigns και μίλησε για όσα έγιναν μέσα στο 2015 και ποιοι οι στόχοι του για το 2016.


Βασικός του στόχος, όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο main event της Wrestlemania 32. Ο Cole ρώτησε τον Reigns για το πως αισθάνθηκε όταν άκουσε τις αποδοκιμασίες του κοινού με τη νίκη του στο Royal Rumble του 2015 και το πως κατάφερε να μετατρέψει ο ίδιος τις αποδοκιμασίες σε επευφημίες περίπου ένα χρόνο αργότερα.

Παρά τις πολλές επιτυχίες μέσα στο 2015, την επικράτηση του στο Royal Rumble του 2015, τη νίκη του επί του Daniel Bryan στο Fastlane, την κόντρα του με τον Bray Wyatt που ολοκληρώθηκε με νίκη στο Hell in a Cell και την κατάκτηση του WWE World Heavywheight Championship, ο Reigns συνάντησε πολλές δυσκολίες στον δρόμο του και έκανε μερικούς ιδιαίτερα ισχυρούς εχθρούς. Αυτοί είναι βέβαια οι Triple H, Stephanie και Vince McMahon.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με ερώτηση του Cole για το πρώτο main event του RAW για το 2016, στο οποίο ο Roman Reigns υπερασπίζεται τον τίτλο του κόντρα στον Sheamus με τον Vince McMahon σε ρόλο διαιτητή. Ο Reigns τόνισε πως για μία ακόμη φορά θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να ξεπερνά τις δυσκολίες.


Δείτε εδώ την συνέντευξη:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποιος ο στόχος του Roman Reigns για το 2016; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top