ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

TLC 2015: Θα δούμε κάποια σημαντική αλλαγή απόψε;

Η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και η απογοητεύση μεγάλου μέρους του κοινού δεν αποτελούν μυστικά για το WWE. Οι ιθύνοντες της εταιρίας αντιλαμβάνονται την κατάσταση και σίγουρα θα γίνει προσπάθεια για να αντιστραφεί το κλίμα.


Το Royal Rumble πλησιάζει, όπως και η Wrestlemania και το WWE Universe δεν εμφανίζεται ενθουσιασμένο με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του promotion. Το σχεδόν πραξικοπηματικό push του Reigns, σε συνδυασμό με την κατάκτηση του τίτλου από τον Sheamus είναι δύο πρόσφατες επιλογές που έχουν ενοχλήσει μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Η εταιρία γνωρίζει πως πρέπει να κερδίσει ξανά το κοινό της και αυτός είναι ο λόγος που στο αποψινό (13/12) TLC θα δούμε κάποια σημαντική αλλαγή. Ο ευκολότερος τρόπος για δραστική αλλαγή είναι κάποια ανατροπή στα σενάρια ή κάποιος/κάποιοι νέοι πρωταθλητές που θα ήθελε να δει το κοινό.

Το WWE World Heavywheight Championship δύσκολα θα αλλάξει χέρια, καθώς ο Sheamus είναι πρωταθλητής για μικρό χρονικό διάστημα και παράλληλα τα σχέδια της εταιρίας κινούνται μάλλον στην κατάκτηση του τίτλου από τον Reigns στην Wrestlemania. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απίθανο να στεφθεί Intercontinental πρωταθλητής απόψε ο Dean Ambrose ή να δούμε αλλαγή τίτλου στην Tag Team Division. Τα περιθώρια άλλωστε έχουν στενέψει και οι άνθρωποι του WWE οφείλουν να ευχαριστήσουν το κοινό τους μετά από πολύ καιρό.

Item Reviewed: TLC 2015: Θα δούμε κάποια σημαντική αλλαγή απόψε; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top