ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Tribute To The Troops 2015: Αμερικανική υπεροχή


Στις 8 Δεκεμβρίου στο Jacksonville της Florida έλαβαν χώρα τα γυρίσματα του καθιερωμένου ετήσιου Tribute To The Troops, το οποίο είναι ένα show που διεξάγεται προς τιμήν των ανδρών και των γυναικών που απαρτίζουν τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Διαβάστε παρακάτω το αναλυτικό ρεπορτάζ. 


Η αυλαία του show άνοιξε με την JoJo, η οποία ερμήνευσε τον αμερικανικό ύμνο. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι Roman Reigns και Dean Ambrose μαζί με τους Usos για να αποδώσουν φόρο τιμής στους στρατιώτες, αλλά ύστερα από λίγο διακόπηκαν από τα μέλη της League of Nations, οι οποίοι προσέβαλαν τις ΗΠΑ και τον αμερικανικό στρατό. Λίγα λεπτά αργότερα, την εμφάνιση τους έκαναν οι Dudleyz, οι Wyatts, o Ryback και ο Kane και τότε ξέσπασε μια τεράστια σύρραξη, η οποία οδήγησε σε ένα 16-man Tag Team match που αποτέλεσε το main event του show.

ΗΠΑ - Βουλγαρία: Σημειώσατε 1

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, είδαμε τον Jack Swagger να τίθεται αντιμέτωπος με τον Rusev, τον οποίο συνόδευε η μνηστή του και manager του, Lana. Ο Swagger κατάφερε να πάρει τη νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του, αφού υπέταξε τον Βούλγαρο με το Ankle Lock.

                                   
Του έκανε...πλάκα

Αμέσως μετά, ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ Mark Henry και Bo Dallas. Ο επονομαζόμενος ''World's strongest man'' ισοπέδωσε με περίσσεια άνεση τον Bo, καταφέρνοντας να φτάσει στο νικητήριο pin μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Feed me more! 

Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει ο Καναδός Kevin Owens, ο οποίος έκανε ένα promo στη διάρκεια του οποίου έπλεξε το εγκώμιο της χώρας του, γεγονός που εξόργισε τον Ryback που εμφανίστηκε με άγριες διαθέσεις. Οι δύο Superstars έδωσαν ένα ματς από το οποίο αναδείχτηκε νικητής ο ''Big Hungry'' με countout, αφού ο Owens εγκατέλειψε το ρινγκ.

Υποταγή στο ''αφεντικό''

Σε ένα εξαιρετικά μικρό σε χρονική διάρκεια tag team match ανάμεσα στις Sasha Banks, Tamina, Naomi, Paige και τις Brie Bella, Alicia Fox, Charlotte και Becky Lynch, τη νίκη κατάφεραν να αποσπάσουν οι πρώτες χάρη στη Sasha Banks, η οποία επέβαλλε τον νόμο της και υπέταξε την Alicia Fox με το Banks Statement.

                                           https://www.youtube.com/watch?v=SZ540H7zEV0

Θρίαμβος για τα ''καλά παιδιά''

Στον main event της βραδιάς είδαμε ένα 16-man Tag Team match μεταξύ των Roman Reigns, Dean Ambrose, Kane, Ryback, Dudleyz, Usos και των Sheamus, Barrett, Rusev, Alberto Del Rio, Bray Wyatt, Luke Harper, Braun Strowman, Erick Rowan. Όπως ήταν αναμενόμενο, το θετικό αποτέλεσμα πήραν οι faces με τον Intercontinental πρωταθλητή, Dean Ambrose, να πραγματοποιεί το pin επάνω στον Harper, έπειτα από ένα άψογα εκτελεσμένο Dirty Deeds.

                                            https://www.youtube.com/watch?v=_uAr1Jpic3gΑποτελέσματα Tribute To The Troops 2015:

- Ο Jack Swagger επιβλήθηκε του Rusev

- Ο Mark Henry επικράτησε του Bo Dallas

- Ο Ryback νίκησε τον Kevin Owens

- Οι Sasha Banks, Tamina, Naomi και Paige επικράτησαν των Brie Bella, Alicia Fox, Charlotte και Becky Lynch.

- Οι Roman Reigns, Dean Ambrose, Ryback, Kane, Dudleyz και Usos νίκησαν τους Sheamus, Alberto Del Rio, Rusev, Barrett, Bray Wyatt, Luke Harper, Braun Strowman και Erick Rowan.

Item Reviewed: Tribute To The Troops 2015: Αμερικανική υπεροχή Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top