ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Wrestlemania 32: Θα εμφανιστεί ο Rock;

Η συμμετοχή ή όχι του Rock στην Wrestlemania 32 στο Dallas είναι ένα από τα πιο «καυτά» θέματα συζήτησης μεταξύ των wrestling fans.


Υπενθυμίζουμε ότι τα αρχικά πλάνα του WWE ήταν η διεξαγωγή αγώνα στο μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling ανάμεσα στον The Rock και τον Triple H, όμως αυτό δεν θα συμβεί εξαιτίας των υποχρεώσεων του "The Great One".

Τον Μάρτιο, καθώς και τον Απρίλιο του 2016 ο Dwayne Johnson θα βρίσκεται στην Savannah για τα γυρίσματα του Baywatch, ενώ στο συμβόλαιο του υπάρχει κανονισμός που δεν του δίνει το δικαίωμα να παλέψει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του WWE εξακολουθούν να ελπίζουν σε εμφάνιση του Rock στην Wrestlemania, έστω κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να αγωνιστεί. Άλλωστε, είναι βέβαιο πως ακόμη και ένα απλό promo του Hall of Famer είναι ικανό να καθηλώσει τους απανταχού fans.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Wrestlemania 32: Θα εμφανιστεί ο Rock; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top