ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

WWE *SPOILERS* 16/12/2015Δύο μέρες μετά το TLC και λίγες ώρες μόνο μετά την κατάκτηση του WWE World Heavywheight Championship από τον Roman Reigns στο Monday Night RAW, το Smackdown έλαβε χώρα στο Newark του New Jersey.

Το show ξεκίνησε με segment του Roman Reigns, τον οποίο διέκοψε o πρώην πρωταθλητής, Sheamus. Κατά τη διάρκεια του segment ο Reigns «περιποιήθηκε» μερικούς φύλακες ασφαλείας οι οποίοι ήρθαν να τον απομακρύνουν από την αρένα.

Πρώτο ματς του προγράμματος αυτό ανάμεσα σε Alberto Del Rio και Ryback, όπου δεν διακυβευόταν ο τίτλος του Μεξικανού. Τον αγώνα διέκοψαν τα υπόλοιπα μέλη της League of Nations οι οποίοι στο τέλος επιτέθηκαν στον Ryback.

Στον επόμενο αγώνα του Smackdown ο Titus O'Neil νίκησε τον Tyler Breeze, του οποίου την προσοχή απέσπασε ο Godust.

Μετά από ένα promo του Bray Wyatt, οι Lucha Dragons νίκησαν τους Kofi Kingston και Xavier Woods.

Η Becky Lynch με την βοήθεια της Charlotte επικράτησε της Brie Bella.

Στο main event του show ο Dolph Ziggler νίκησε με DQ τον Kevin Owens. O Καναδός προσπάθησε να επιτεθεί στον Ziggler μετά τον αγώνα, τότε παρενέβη ο Dean Ambrose που στο τέλος όμως δέχτηκε ένα superkick από τον Ziggler προς ικανοποίηση του Owens.


WWE Main Event (17/12/2015)
  • Ο Rusev νίκησε τον Neville με το Accolade
  • Ο Jack Swagger ανάγκασε σε παραίτηση με το Patriot Lock τον Bo Dallas
  • Οι Usos επικράτησαν των the Ascension 

WWE Superstars (18/12/2015)
  • Ο Goldust νίκησε τον Adam Rose
  • O Fandango επικράτησε του Heath Slater

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: WWE *SPOILERS* 16/12/2015 Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top