ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης φέρνει το... ZMAK!

Ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης, Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ένας από τους μεγαλύτερους wrestling fans στην Ελλάδα και δεν εγκαταλείπει ποτέ την υποτιμημένη, όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος, τέχνη.

Μας αποκάλυψε το νέο wrestling promotion που ετοιμάζει, ονόματι ''ZMAK''!
Βρείτε την σελίδα για περισσότερα νέα εδώ.

Η ανακοίνωση και το logo:


Καλώς ήρθατε στο ΖΜΑΚ!

...το 100% ελληνικό 
show κατς (pro-wrestling)
 
Στα 40's ήταν ο Τζιμ Λόντος. Στα 50'ο Μεγαρίτης, στα 60's o Σπύρος Αρίων και ο Ασημάκης. Στα 70's o Καμπαφλής και ο Μπουράνης, στα 80's o Τρομάρας και ο Γκουλιώβας, στα 90's o Πεφάνης και ο Σουγκλάκος και μετά... Σιγή!
Είκοσι χρόνια μετά το τέλος της παρουσίας των αγώνων pro-wrestling (κατς) στην Ελλάδα, η ποπ-κουλτούρα των rings επαναδραστηριοποιείται. Οχι για όλους. Για αυτούς που αγαπούν την αδικημένη αυτή τέχνη.

Το 2016, το ΖΜΑΚ, θα κάνει πρεμιέρα στον χώρο, με περισσότερους απο 20 performers (θα προστεθούν σταδιακά) και θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση του Έλληνα με το αγαπητό σε εκατοντάδες φίλους, θέαμα. Πρόκειται για ένα ανιδιοτελές 
show σεναριακής πάληςμε σκοπό την ψυχαγωγία του θεατή.

To ZMAK θα περιλαμβάνει ιντερνετικά επεισόδια μικρού μήκους και δωρεάν live events ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

 

Σαν ιδρυτής του ΖΜΑΚ, καλωσορίζω θερμά την προσπάθεια της ομάδας R-Evolutionπου αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες performers και προπονητές. Το ΖΜΑΚ γίνεται επίσημος συνεργάτης τους και αντλεί παλαιστές και σεναριακούς χαρακτήρες, 100% μέσα από το συγκεκριμενο περιβάλλον.

Εν έτος 2016... είναι περιττό να υπενθυμίσουμε πως οι συμμετέχοντες στα shows αυτά, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και είναι πως επικίνδυνο για τη σωματική σας ακεραιότητα να δοκιμάσετε κάτι ανάλογο.

Αν ορέγεστε να γίνετε performers, απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα εκπαίδευση.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης φέρνει το... ZMAK! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top