ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Ρεβάνς μέσα στο 2016 θέλει η Ronda Rousey!

Είναι φανερό ότι η Holly Holm έχει ρίξει στο καναβάτσο την Ronda Rousey, καθώς την κέρδισε με απίστευτο τρόπο στο UFC 193. Από την επόμενη κιόλας μέρα ακούστηκαν φήμες ρεβάνς του συγκεκριμένου αγώνα.

Η Ronda Rousey εξαφανίστηκε από τη δημοσιότητα για λίγο καιρό και θέλησε να μαζέψει τα κομμάτια της.

Ήταν βλέπετε σκληρή ήττα για την μέχρι τότε πρωταθλήτρια στην κατηγορία bantamweight. Ο χρόνος περνούσε και πλέον είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι τα πράγματα οδηγούνται από μόνα τους σε ρεβάνς.Το νέο έτος μπήκε αλλά η Ronda δεν ξεχνά. Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, πρέπει να κάνουμε λίγο παραπάνω υπομονή και στην πορεία του χρόνου θα απολαύσουμε τη ρεβάνς ανάμεσα στην Holly Holm και την Ronda Rousey. Αγώνας που σίγουρα θα ελκύσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ακριβής ημερομηνία δεν έχουμε ακόμα στα χέρια μας.

Αναλυτικά, δήλωσε η Rousey: 

«Κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο έτος θα γίνει και η ρεβάνς. Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβής ημερομηνία αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Επιπλέον δεν ξέρουμε και την τοποθεσία, στην οποία θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Είναι μια απόφαση δική μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Προς το παρών είμαστε σε αναμονή να δούμε τι θα αποφασιστεί και τι θα μας ανακοινώσουν».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ρεβάνς μέσα στο 2016 θέλει η Ronda Rousey! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top