ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

ACW - Show Time 2: Ήπιαν στη μνήμη του Lemmy!

Διαβάστε στο ringsofpain.gr τα αποτελέσματα του δεύτερου Show - Time του Absolute Championship Wrestling, που πραγματοποιήθηκε στη σχολή του Σταμάτη Μπιτάκου στις 24 Ιανουαρίου.

Το show ξεκίνησε με τον guest host, SWAT. Εκείνος κάλεσε στο ρινγκ τον άγνωστης ταυτότητας παλαιστή, που επιτέθηκε στον μαθητή του, Fil Bane. Ο νέος παλαιστής έκανε την είσοδο του και συστήθηκε ως Psycho Joe. Ο Bane εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον Joe, με τους Azrael και Oldboy να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Τελικά δεν τον εμπόδισαν να εκτελέσει το RKO.


Στο πρώτο ματς είδαμε τον Τόλη Σουβλάκο από το ZMAK να παίζει ενάντια στον Aaron Warden σε ένα «Catch the Tie Match». Σύμφωνα με τους κανόνες του αγώνα, νικητές ανακηρύσσεται εκείνος που θα πάρει την γραβάτα, που είναι δεμένη σε ένα στύλο και θα την φορέσει. Ο Σουβλάκος πήρε την νίκη, ξεγελώντας τον αντίπαλο του.


Στη συνέχεια, ο Jared Black, με τον Jim Phillips στο πλευρό του, έπαιξε κόντρα στον Harvey Shaw. Ο μάνατζερ του Black απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και ένα low blow από πλευράς του Black έκρινε την αναμέτρηση.


Το τρίτο ματς ήταν ανάμεσα στον Victor και τον Rio Del Vina. Ο πρώτος είχε την Harley στο πλευρό του, ενώ ο δεύτερος τον σωματοφύλακα του. Ο Victor έχασε τον αγώνα εξαιτίας της Harley και η τελευταία φίλησε τον Rio, αφού πρώτα επιτέθηκε με κλωτσιά στο κεφάλι στον ηττημένο.

Το main event ξεκίνησε πρόωρα αφού ο Bane δεν κρατήθηκε να παρακολουθήσει την είσοδο του Psycho Joe. Ξέσπασε brawl και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ρινγκ. Ο αγώνας είχε αρκετές εναλλαγές. Το ματς έληξε no contest, λόγω της εισβολής ενός κουκουλοφόρου. Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως είναι ο Deathrider. Την κατάσταση έσωσε ο Jeff the Reaper, ο οποίος έσωσε τον Bane από την δύσκολη θέση. Καθώς αποχωρούσαν από το πεδίο της μάχης, εμφανίστηκε ο Azrael με τρεις μπύρες. Ο Bane αφιέρωσε την εμφάνιση του στον Lemmy και ήπιαν στη μνήμη του.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ACW - Show Time 2: Ήπιαν στη μνήμη του Lemmy! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top