ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ACW Showtime...πράξη δεύτερη!


Το αμιγώς ελληνικό pro wrestling promotion ονόματι Absolute Championship Wrestling (ACW) επιστρέφει στη δράση διοργανώνοντας το δεύτερο επεισόδιο του μηνιαίου Showtime.

Το show πρόκειται να λάβει χώρα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στην περιοχή του Περιστερίου, και συγκεκριμένα στη σχολή πολεμικών τεχνών, Stam The Showman Academy (Σουρή 20), η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση ''Άγιος Αντώνιος'' του μετρό. Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 19:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η κάρτα του event περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Στην πρώτη αναμέτρηση θα δούμε τον Harvey Shaw, ο οποίος στο πρώτο επεισόδιο κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Aaron Warden, να τίθεται αντιμέτωπος με τον Jared Black. Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς πρόκειται να δούμε τον Rio Del Vina να βρίσκει απέναντι του τον Victor, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το πρώτο Showtime, επικρατώντας του Del Vina και του Jared Black σε ένα triple threat match. Στο τρίτο και τελευταίο ματς που θα αποτελέσει και το main event της βραδιάς, θα λάβει μέρος ο Aaron Warden, αλλά ο αντίπαλος του παραμένει άγνωστος για την ώρα. Καθήκοντα διαιτητή σε όλες τις αναμετρήσεις θα αναλάβει ο συντάκτης του ringsofpain.gr, Αλέξανδρος Ταβουλάρης.

Να είστε όλοι εκεί!

Item Reviewed: ACW Showtime...πράξη δεύτερη! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top