ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Εντυπωσιακή πρόταση στον AJ Styles το WWE

Μπορεί αυτή τη βδομάδα το κύριο θέμα που απασχολεί τους απανταχού wrestling fans να είναι το  Royal Rumble, το οποίο είναι μάλιστα για το WWE World Heavywheight Championship, ωστόσο το ζήτημα του AJ Styles εξακολουθεί να «καίει» τον κόσμο του pro wrestling.
 

Ακόμη και σήμερα (18/1) δεν γνωρίζουμε αν έχει υπάρξει τελική συμφωνία ανάμεσα στον Styles και στο WWE, όμως είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε ότι η πρόταση της μεγάλης εταιρίας προς τον "The Phenomenal" είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. 

Σύμφωνα με το PWTorch, το Ring of Honor ετοίμασε μία πρόταση με εξαψήφιο νούμερο για τον AJ, με το WWE να απαντά με μία ασυναγώνιστη προσφορά. Είναι βέβαιο πως το ROH θα έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να διατηρήσει τον Styles στο δυναμικό του, αλλά είναι αδύνατο να προτείνει ένα ισάξιο χρηματικό ποσό στον παλαιστή.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Εντυπωσιακή πρόταση στον AJ Styles το WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top