ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

AJ Styles: Λεπτομέρειες του συμβολαίου του με το WWE


Ο ερχομός του AJ Styles του WWE, το ντεμπούτο του σε Royal Rumble και RAW αποτελούν το πιο "καυτό" θέμα συζήτησης των fans του pro wrestling. Όπως ήταν αναμενόμενο, γρήγορα διέρρευσαν οι  πρώτες λεπτομέρειες του συμβολαίου του "The Phenomenal" με την μεγάλη εταιρία.


Σύμφωνα με το ProWrestlingSheet.com, ο Styles έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο μεγάλης χρονικής διάρκειας, μέσω του οποίου εξασφαλίζει στοιχεία της περσόνας του στο ρινγκ μετά το τέλος της συνεργασίας του με το WWE. Ανάμεσα σε αυτά, το ring name του, αλλά και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως το "Styles Clash" και ο χαρακτηρισμός "The Phenomenal One".

Από την άλλη, οι ιθύνοντες του WWE θα έχουν όλα τα δικαιώματα από τις εμφανίσεις και τους αγώνες του στην εταιρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο AJ αποτελεί επίσημα μέλος του ρόστερ και μάλιστα ως full-time μέλος.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: AJ Styles: Λεπτομέρειες του συμβολαίου του με το WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top