ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Αστεία απάντηση του Big E σχετικά με αυτόν και την AJ Lee

Το Twitter έγινε μέσο άφθονου γέλιου με πρόσωπα τους Kevin Owens και Big E κάνοντας αντάξιους αστεϊσμούς, οι οποίοι συσχέτισαν και την AJ Lee.


Συγκεκριμένα ο Kevin Owens αστειεύτηκε με τον όγκο του ίδιου και του Big E, και του δήλωσε πως λαμβάνει την θέση του ως μέλος της New Day. Ο εξίσου χορατατζής powerhouse της ομάδας -αποτελούμενη από τους Xavier Woods και Kofi Kingston- απάντησε με τον δικό του κωμικό τρόπο.

Έτσι λοιπόν ο Big E απάντησε πως δεν επιθυμεί την επιστροφή του στο παλιότερο gimmick με τον Dolph Ziggler και την γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν επιτρέπεται να ειπωθεί. Ασφαλώς εννοούσε την AJ Lee, η οποία αποτελεί σύντροφος του CM Punk και σταμάτησε την καριέρα της στο WWE με σχετικά απότομο τρόπο.

Παρακάτω τα σχετικά tweets των WWE Superstars:


Fred Wang

Είναι απο Κίνα, γεννημένος Ιταλία και μεγαλωμένος στην Ελλάδα. Κουβαλάει στις πλάτες του κουλτούρα ανατολής, δύσης και Θεσσαλονίκης. Χόμπυ του ο κινηματογράφος, η ποίηση και η ζωγραφική. Αγάπησε το pro wrestling από μικρός ή μάλλον το ερωτεύτηκε και θα συνεχίσει να το παρακολουθεί. Στο Rings οf Pain ασχολείται κυρίως με συνεντεύξεις και χαρακτηριστικά άρθρα όπως ROPinion, tROPhy. Ακολούθησέ τον στο: Twitter και Facebook

Item Reviewed: Αστεία απάντηση του Big E σχετικά με αυτόν και την AJ Lee Description: Rating: 5 Reviewed By: Fred Wang
Scroll to Top