ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Επιστρέφει στην πυγμαχία ο Σύρος στο Boxing Prive

Στις 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Boxing Prive και μέσα στα μεγάλα ονόματα της αγωνιστικής κάρτας, θα βρίσκεται και αυτό του Αλέξη Σύρου.

Ο Stonehammer θα επιστρέψει στην παλιά του λατρεία, την πυγμαχία και θα αγωνιστεί στο ring του Boxing Prive μπροστά στο μαχητικό κοινό της Αθήνας.

Το όνομα του αντιπάλου του θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο Σύρος είχε παίξει στο περασμένο Best Fighter απέναντι στον Διονύση Γκίκα σε αγώνα kickboxing, όπου είχε σημειωθεί και το fair play της χρονιάς. Ένα χρόνο περίπου αργότερα, ο Stonehammer επιστρέφει στην πυγμαχία στην κατηγορία light heavyweight.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Επιστρέφει στην πυγμαχία ο Σύρος στο Boxing Prive Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top