ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Φήμες σχετικά με Bray Wyatt, Roman Reigns, Triple H και Brock Lesnar

Μόλις μία μέρα μας χωρίζει από το φετινό Royal Rumble, και οι φήμες σχετικά με το ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από το Rumble match και να κατακτήσει το WWE World Heavyweight championship, εξακολουθούν να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει δημοσίευμα αμερικανικής ιστοσελίδας, τα πλάνα των ιθυνόντων του promotion θέλουν τον Bray Wyatt να κερδίζει το Royal Rumble και να στέφεται πρωταθλητής του WWE. Στη συνέχεια, ο Roman Reigns θα αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt στο Fastlane, όπου θα προσπαθήσει να επανακτήσει τον τίτλο του, ενώ ο Brock Lesnar θα τεθεί αντιμέτωπος με τον επιβλητικό Braun Strowman.

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα, αυτός που θα κοστίσει τη νίκη στον Roman Reigns στο αυριανό Royal Rumble, θα είναι ο Triple H, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβρη ισοπεδώθηκε από τον ''Powerhouse''. Οι δυο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία λύσουν τις διαφορές τους στην επερχόμενη WrestleMania 32, ωστόσο, ενδέχεται να μην παίξουν για τον κορυφαίο τίτλο, τον οποίο πιθανολογείται ότι θα έχει στην κατοχή του ο Bray Wyatt. Ο ''Eater of Worlds'' θα κληθεί να τον υπερασπιστεί στη WrestleMania, απέναντι στον Brock Lesnar.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, αποτελούν αποκλειστικά και μόνο φήμες και τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί για την ώρα.

Item Reviewed: Φήμες σχετικά με Bray Wyatt, Roman Reigns, Triple H και Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top