ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

BREAKING NEWS: Εκτός UFC 196 και ο Fabricio Werdum

Υπάρχει κάτι χειρότερο για ένα promotion από το να αποσύρονται από το main event του επερχόμενου PPV και οι δύο συμμετέχοντες δύο εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του; Αυτό ακριβώς έπαθε το UFC.


Μία μέρα μετά την απόσυρση του Cain Velasquez από το UFC 196 λόγω τραυματισμού, το ίδιο έκανε και ο Fabricio Werdum. Ο Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε πως δεν είναι στο 100% της φόρμας του και δεν θέλει να το διακινδυνεύσει. Αν είχε για αντίπαλο τον Velasquez θα δήλωνε παρόν, αλλά όχι με άλλο αντίπαλο.

Έτσι, αν και το UFC βρήκε αμέσως αντικαταστάτη για τον Velasquez στο πρόσωπο του Stipe Miocic, o Werdum χάλασε τα σχέδια του κορυφαίου MMA promotion τινάζοντας στον αέρα το UFC 196 δύο εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του. Το UFC δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο για το γεγονός.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Εκτός UFC 196 και ο Fabricio Werdum Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top