ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

BREAKING NEWS: Επίσημα στο WWE ο Austin Aries


Οι φήμες είχαν οργιάσει λίγες ώρες πριν τα χτεσινοβραδινά γυρίσματα του NXT και τελικά επαληθεύτηκαν. Ο Austin Aries έκανε το ντεμπούτο του για λογαριασμό του WWE και το promotion έβγαλε ανακοίνωση και βίντεο.


Το WWE εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει πως ο Aries υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στα γυρίσματα του επεισοδίου που θα προβληθεί στις 2 Μαρτίου. Η πρώτη επισημοποίηση του μεγάλου γεγονότος έγινε από το λογαριασμό του NXT στο Twitter.

Το WWE δεν έμεινε μόνο στις ανακοινώσεις αφού έδωσε στη δημοσιότητα ερασιτεχνικό video με την είσοδο του "The Greatest Man That Ever Lived".

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Επίσημα στο WWE ο Austin Aries Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top